Skip to main content

Maatschappij

Chr. Muller Touw is niet alleen betrokken bij haar klanten. Bijdragen aan de ontwikkeling van onze medewerkers en de maatschappij staat voor ons ook hoog op de agenda.

We steunen initiatieven die volgens ons een positief effect hebben op de maatschappelijke ontwikkeling. Als erkend leerbedrijf worden bij Chr. Muller Touw B.V. stageplaatsen gevolgd door leerlingen van diverse opleidingen uit de regio. In 2005 is in samenwerking met de gemeente Arnhem en het ROC Rijn IJssel gestart met werkstages die behoren bij inburgering van allochtonen. Onopgemerkt zijn deze initiatieven overigens niet gebleven. In 2005 bracht voormalig Staatssecretaris van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OC&W) Mark Rutte en een delegatie van het Ministerie een bezoek aan Chr. Muller Touw in Elst. Andere voorbeelden zijn de sponsoring van lokale voetbalclubs en theatergezelschappen.

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Op het dak van Chr. Muller Touw worden komende zomer 426 zonnepanelen en power optimizers geplaatst (goed voor ca. 125.000 kWh) door 100%Zonnig in samenwerking met Hullenaar-Balk bv.

Lees verder

Kiwa Certificaat

Kiwa Certificaat

Via Stichting Parkmanagement Overbetuwe hebben wij een Kiwa Certificaat, Keurmerk Veilig Ondernemen ontvangen. 

Lees verder

100% duurzame electriciteit

100% duurzame electriciteit

Chr. Muller Touw bv heeft in februari 2018 met Nuon een contract afgesloten voor 100% duurzame elektriciteit van het Milieukeur gecertificeerde product NederlandseWind (certificaat nummer QSC-16492145).

Lees verder

NL doet!

NL doet!

Alle medewerkers van Chr. Muller Touw hebben zaterdag 21 Maart op Landerij de Park voor de actie NL-doet, meegeholpen met het aanleggen van een Labyrint. ‘NL-doet’ is de grootse vrijwilligers-actie georganiseerd door het Oranje Fonds. 

Lees verder

Zakenvriend KWF

Zakenvriend KWF

Omdat iedereen een morgen verdient, wordt Chr. Muller Touw B.V. Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding en steunt hiermee wetenschappelijk onderzoek van 'KWF-fellow' Ellen van Rooijen; zij onderzoekt hoe huidkanker ontstaat.

Lees verder

The Golden Horne Bridge

The Golden Horne Bridge

Chr. Muller Touw sponsort het touw voor ‘the Golden Horne’Bridge, ontworpen door Da Vinci, dat door studenten van de Technische Universiteit Eindhoven (TUE) in Juuka Finland uit ijs wordt gebouwd.

Lees verder

Koploper-Award

Koploper-Award

Tijdens de jaarvergadering van de OCO bij Omnivents/Watergoed in Valburg heeft Chr. Muller Touw B.V. de Koploper-Award, MVO oorkonde, gewonnen. Deze is uitgereikt door Frits Witjes van de gemeente Over-Betuwe; andere genomineerden waren Hooiveld & Hooiveld, Omnivents/Watergoed en Atama.

 

Lees verder

Pykrete Dome

Pykrete Dome

Chr. Muller Touw B.V. sponsort het touw voor de bouw van de grootste ijskoepel ooit in Juuka, Finland. Het bouwwerk heeft een diameter van 30 meter en is 10 meter hoog. Een initiatief van een groep studenten van de faculteit bouwkunde van de TU/e. 

Lees verder

MVO Nederland

MVO Nederland

Chr. Muller Touw is partner van MVO Nederland geworden. De missie van MVO Nederland is om belangrijke stakeholders voor het realiseren van een transitie naar een duurzame wereld, zoals bedrijven, overheden, kennisinstellingen, ngo’s, en vakbonden samen te brengen, om samen verandering tot stand te brengen.

Lees verder

Milieubarometer

Milieubarometer

Chr. Muller Touw bv heeft naar aanleiding van de deelname aan het Koplopersproject in 2013 de Du-On scan uitgevoerd. Het duurzaamheidsprofiel is verwerkt in de Milieubarometer. 

Lees verder