Skip to main content

EZ-base

Chr. Muller Touw B.V. is aangesloten als leverancier bij EZ-base. EZ-base is een webbased platform waarbij vraag en aanbod in de gereedschappen- en ijzerwarenbranche samenkomen. De database is gebruikersvriendelijk en eenvoudig te beheren door de leverancier en op te vragen door de gebruikers. Een innovatieve informatiebron voor vele toepassingen, zoals het samenstellen van catalogi, brochures, offertes maar ook voor het opzetten van webshops, prijslijsten en koppelingen met inkoopbestelsystemen.

Wij maken gebruik van het onderliggende Product Information Management (PIM) systeem, EZ-catalog genaamd. Binnen deze uitgebreide software worden artikelen onderhouden voor gebruik op websites en catalogi. Onze klanten kunnen deze software gebruiken voor het onderhoud van hun assortiment in EZ-base. 

Via Artlink kunnen onze klanten een artikelselectie maken die voor hen relevant is en een koppeling tot stand brengen tussen de eigen artikelinformatie en onze artikelinformatie uit EZ-base. Vervolgens kan deze artikelinformatie gebruikt worden voor een online koppeling met websites / webshops of voor het samenstellen van catalogi voor online en drukwerk doeleinden.

Voor meer informatie over EZ-base kunt u terecht op www.ez-base.nl